0911 720 828

Zmena cestovného poriadku od 01.03.2021

Oznamujeme cestujúcej verejnosti, že od 1. marca vstupuje do platnosti nový cestovný poriadok MHD, ktorý reflektuje na súčasnú situáciu a požiadavky cestujúcej verejnosti. Nosnou témou zmeny cestovných poriadkov je zrýchlenie a zjednodušenie liniek MHD. Najvýraznejšie zmeny sú:

  • Integrácia do linky - čo bude viesť sprehľadnenia informácií na zastávkach. Nedošlo k zrušeniu spojov, len ich presunu pod linku MHD9. Všetky spoje končiace v Jelšovom budú označené v cestovnom poriadku a taktiež na autobusoch.
  • Na linke dochádza k zjednoteniu trás liniek cez pracovný deň a cez víkend - týmto opatrením dôjde k zjednodušeniu cestovania a taktiež doplnenia prepojenia sídliska Stred s centrom mesta.
  • Na linke dôjde k predĺženiu spojov až na konečnú zastávku v Praznove a na vybraných spojoch bude vynechaná zachádzka cez Zemiansky Kvašov.
  • Na linke dôjde cez víkendy k zachádzkam až do Zemianskeho Kvašova ako náhrada za

Taktiež na všetkých linkách došlo v maximálnej možnej miere k zosúladeniu odchodov a príchodov MHD s vlakmi, s dôrazom na rýchlikové pripojenie. Linky MHD boli zrýchlene tak, aby spoje boli plynulé a bez čakania na zastávkach. Z tohto dôvodu odporúčame si pozrieť všetky spoje, ktoré využívate, nakoľko došlo k časovým zmenám na všetkých spojoch.

 

CP od 01.03.2021

Kontaktujte nás
Meno:
Telefón: *
E-mail: *
Text správy: *
Overovací kód: *
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia